Ezperando

Mondibel & Into The Night events organiseren mee EZPERANDO

DatUM: ZONDAG 28 mei 2023

Wereldfestival EZPERANDO brengt het Zuiden naar Bornem.

Ezperando wil mensen in contact brengen met andere culturen en tonen dat de wereld groter is dan Bornem alleen. Bereid je dus maar voor op exotische deuntjes en een relaxte sfeer met Zuiderse hapjes en (h)eerlijke drankjes. Doorlopend worden er allerlei workshops georganiseerd voor jong & oud, leuke cadeautjes scoor je op de wereldmarkt. Bovendien zetten we sterk in op duurzaamheid.

Het festival wordt georganiseerd door de Mondiale Raad van Bornem, getrokken door drie Bornemse vzw’s met een werking in het Zuiden: Mondibel, Finado en Sprinkle.

Al dat genieten levert ook nog wat op: de opbrengst van het festival gaat integraal naar de vier organiserende Bornemse Noord-Zuidverenigingen met projecten in Zimbabwe, Thailand, Oeganda, Nepal, Haïti en Zuid-Afrika.

Alle activiteiten vinden plaats vlakbij de voetbalkantine in recreatiedomein Breeven. De toegang is helemaal gratis!

De organisatie van Ezperando is enkel mogelijk met de steun van vele vrijwilligers. Wil jij graag een handje toesteken bij de volgende editie? Ezperando is steeds op zoek naar vrijwillige medewerkers! Neem hiervoor contact op met de wereldconsulent.

http://www.ezperando.be/

https://www.facebook.com/events/ezperando2023

Locatie

Breeven

Parkings:

Barelstraat 111
2880 Bornem

Breevendreef 56
2880 Bornem

Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande gegevens. Of via ons contactformulier

Klein-Brabant, Antwerpen Belgie